Pages in topic: < [1 2] | Concurs de proză scurtă (ediţia a III-a) - spaţiu pentru votare Thread poster: Cristiana Coblis
| Cristian Brinza Romania Local time: 08:35 Member (2006) English to Romanian
me-lilith - "Foame" - 1 punct, pentru scrâşnirea de dinţi şi spumele de fiară turbată ce le trezeşte în mine textul.
Dasa Suciu - "Dorul" - 1 punct, pentru sfâşietoarea evocare a mamei
Denise Idel - "Netrezie" - 1 punct, pentru superbul portret al etericului. Te simţi un biet pled ce se deşiră între noapte şi zi.
Adrian Bitou - "Buburuzul cadrilat" - 1 punct, pentru umorul fin
Ioana Bostan - "Cafeneaua cuvintelor" - 2 puncte, pentru tulburarea sinelui peste... See more me-lilith - "Foame" - 1 punct, pentru scrâşnirea de dinţi şi spumele de fiară turbată ce le trezeşte în mine textul.
Dasa Suciu - "Dorul" - 1 punct, pentru sfâşietoarea evocare a mamei
Denise Idel - "Netrezie" - 1 punct, pentru superbul portret al etericului. Te simţi un biet pled ce se deşiră între noapte şi zi.
Adrian Bitou - "Buburuzul cadrilat" - 1 punct, pentru umorul fin
Ioana Bostan - "Cafeneaua cuvintelor" - 2 puncte, pentru tulburarea sinelui peste măsură
Mihaela Bufnilă - "Vara" - 1 punct, pentru lava ce se scurge din slovele ei. Poetic, dar şi dureros de real. ▲ Collapse | | | Felicitări tuturor! | Sep 22, 2008 |
Punctele mele:
Mihaela Bufnilă - Saşa – 3 puncte – Mulţumesc, Mihaela, pentru amintirile pe care mi le-ai trezit. Mi-ai „făcut dor” de „puius”
Monika Silea - Nu vede nimeni – 2 puncte – Pentru că fiecare „vede” altceva, pentru că realitate= imaginaţie x n+1. Realitatea reprezintă o proiecţie a fiecăruia, o construcţie pur subiectivă. Lumea e suma tuturor acestor proiecţii.
adio0... See more Punctele mele:
Mihaela Bufnilă - Saşa – 3 puncte – Mulţumesc, Mihaela, pentru amintirile pe care mi le-ai trezit. Mi-ai „făcut dor” de „puius”
Monika Silea - Nu vede nimeni – 2 puncte – Pentru că fiecare „vede” altceva, pentru că realitate= imaginaţie x n+1. Realitatea reprezintă o proiecţie a fiecăruia, o construcţie pur subiectivă. Lumea e suma tuturor acestor proiecţii.
adio0067 – Decorul – 1 punct
me-lilith – Foame – 1 punct ▲ Collapse | | | Dasa Suciu Local time: 08:35 English to Romanian + ... Greu de luat o hotărâre! | Sep 22, 2008 |
Pe scurt:
Robert Tănase - Trădat de muză, 2 puncte pentru problematica abordată şi cursivitate
Denise Idel - Netrezie, 2 puncte pentru expresivitatea redării unei teme dragi mie
Ioana Bostan - Cafeneaua cuvintelor, 1 punct pentru actualitatea temei prinse la fix
tagore - Puzzle... , 1 punct pentru sensibilitate
Monika Silea - Visul, 1 punct pentru subiectul emoţionant
Dacă ar mai fi fost ceva puncte sau măcar menţiuni...! În lipsa ac... See more Pe scurt:
Robert Tănase - Trădat de muză, 2 puncte pentru problematica abordată şi cursivitate
Denise Idel - Netrezie, 2 puncte pentru expresivitatea redării unei teme dragi mie
Ioana Bostan - Cafeneaua cuvintelor, 1 punct pentru actualitatea temei prinse la fix
tagore - Puzzle... , 1 punct pentru sensibilitate
Monika Silea - Visul, 1 punct pentru subiectul emoţionant
Dacă ar mai fi fost ceva puncte sau măcar menţiuni...! În lipsa acestora, felicitări tuturor! ▲ Collapse | | | Ioana Daia Romania Local time: 08:35 Spanish to Romanian + ... si eu, si eu la vot ! | Sep 23, 2008 |
Robert Tănase, Trădat de muză. 4 puncte.
me-lilith, Foamne, 1 punct
Adriana Bitoiu, Buburuzul cadrilat, 1 punct
LS10, Era o dimineaţă, 1 punct.
Ioana. | |
|
|
Dan Marasescu Romania Local time: 07:35 Member (2003) English to Romanian + ...
Câte un punct pentru:
Arezzo, sfârşit de an şcolar - Maria Diaconu
- pentru atmosfera contrastantă şi pentru aroma de jurnal de călătorie.
Trădat de muză - Robert Tănase
- pentru varietatea şi eficienţa procedeelor folosite pentru descrierea unei stări.
Netrezie - Denise Idel
- pentru subiectul foarte captivant şi pentru metafora cu emisferele, care îmi aminteşte de Nichita Stănescu.
Puzzle ... nu numai de Cr... See more Câte un punct pentru:
- pentru atmosfera contrastantă şi pentru aroma de jurnal de călătorie.
Trădat de muză - Robert Tănase
- pentru varietatea şi eficienţa procedeelor folosite pentru descrierea unei stări.
Netrezie - Denise Idel
- pentru subiectul foarte captivant şi pentru metafora cu emisferele, care îmi aminteşte de Nichita Stănescu.
Puzzle ... nu numai de Crăciun - tagore
- pentru un stil şi o viziune originale.
Cafeneaua cuvintelor - Ioana Bostan
- pentru că a folosit metafore familiare ca să ne invite într-un spaţiu familiar.
Scaunele - Mihaela Bufnilă
- pentru subiectul inedit şi pentru unele cuvinte care îmi amintesc de Marin Sorescu.
Era o dimineaţă... - LS10
- pentru efectul cinematografic al descrierii.
Multe mulţumiri pentru lecturile plăcute!
Dan ▲ Collapse | | | primul meu vot pt. proză scurtă | Sep 23, 2008 |
Felicitări tuturor participanţilor!
M-au încantat toate poveştile, fiecare atingând o altă Monica
Voturile sunt:
Cristiana Cobliş - Fericiţi până la adânci bătrâneţi - 3p
me-lilith - Foame - 1p
Adriana Bitoiu - Buburuzul cadrilat - 1p
Adriana Bitoiu - Circul de Stat prezintă: - 1p
LS10 - Era o dimineaţă - 1p
Spor şi la alte creaţii!
Monica | | | LS10 (X) Romania Local time: 08:35 English to Romanian + ...
Robert Tănase - "Trădat de muză" - 7 puncte
Felicitări tuturor participanţilor! And may the best man win! | | | Cristiana Coblis Romania Local time: 08:35 Member (2004) English to Romanian + ... TOPIC STARTER Voturile mele | Sep 23, 2008 |
2 puncte:
Dorul - Daşa Suciu
1 punct:
Netrezire - Denise Idel
Cafeneaua Cuvintelor - Ioana Bostan
Scaunele - Mihaela Bufnilă
Basm - Robert Tănase
Felicitări şi mulţumiri tuturor participanţilor! | |
|
|
Cristiana Coblis Romania Local time: 08:35 Member (2004) English to Romanian + ... TOPIC STARTER [Clasament] Felicitări tuturor! | Sep 24, 2008 |
Mulţumim tuturor colegilor care au participat la Concursul de proză scurtă, ediţia a III-a, în calitate de autori sau de cititori! A fost un exerciţiu minunat şi sperăm să repetăm isprava cât mai curând!
Iată premiile acordate de onoratul nostru juriu :
Locul I - Robert Tănase, "Trădat de muze" - 22 de puncte
Locul II - Ioana Bostan, "Cafeneaua cuvintelor" şi LS10, "Era o dimineaţ... See more Mulţumim tuturor colegilor care au participat la Concursul de proză scurtă, ediţia a III-a, în calitate de autori sau de cititori! A fost un exerciţiu minunat şi sperăm să repetăm isprava cât mai curând!
Iată premiile acordate de onoratul nostru juriu :
Locul I - Robert Tănase, "Trădat de muze" - 22 de puncte
Locul II - Ioana Bostan, "Cafeneaua cuvintelor" şi LS10, "Era o dimineaţă" - 12 puncte
Locul III - Denise Idel, "Netrezire" - 11 punte
Menţiuni:
- Mihaela Bufnilă, "Scaunele" - 10 puncte
- Daşa Suciu, "Dorul" - 9 puncte
- Robert Tănase, "Basm" - 9 puncte
- Maria Diaconu, "Arezzo, sfârşit de an şcolar" - 8 puncte
Menţiuni speciale, decernate de juriu la diferite categorii, după corzile atinse în sufletul fiecăruia :
- Adriana Bitoiu, "Buburuzul cadrilat"
- Cristiana Cobliş, "Fericiţi până la adânci bătrâneţi"
- Mihaela Bufnilă, "Vara"
- Cristiana Cobliş, "Nocturna în "Fe" major"
- Me-lilith, "Foame"
- Mihaela Bufnilă, "Saşa"
- Tagore, "Puzzle... Nu numai de Crăciun"
- Adriana Bitoiu, "Circul de stat prezintă"
- Me-lilith, "Jocul ielelor"
- Mişu, "Ziua de lucru"
- Monika Silea, "Nu vede nimeni?"
- Anca Niţu, "Evoluţie"
- Anca Niţu, "Buna"
- Mihaela Ghiuzeli, "Mai mult context"
- Mişu, "Invitaţie"
- adio0067, "Decorul"
- Anca Niţu, "Prinţesa"
- Daşa Suciu, "Revedere"
- Denise Idel, "Scoici în zăpadă"
- Monika Silea, "Visul"
- Tagore, "Codul iepuaşului"
▲ Collapse | | | Pages in topic: < [1 2] | There is no moderator assigned specifically to this forum. To report site rules violations or get help, please contact site staff » Concurs de proză scurtă (ediţia a III-a) - spaţiu pentru votare TM-Town | Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
| Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |